جگر مرغ سرخ شده با سالاد کاهو: تاریخچهٔ نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲

‏۴ آوریل ۲۰۲۲

  • کنونیقبلی ‏۱۲:۳۴‏۴ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۳۴دفتر همگرا بحث مشارکت‌ها ۱٬۴۸۷ بایت +۱٬۴۸۷ صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== 2 دقیقه زمان لازم برای پختن : 10 دقیقه ==مواد لازم== *کره بدون نمک : 2 قاشق غذاخوری *جگر مرغ پاک شده : 115 گرم *نمک و فلفل *برگ کلم : 115 گرم *روغن آووکادو : 2 قاشق غذاخوری ==دستور پخت== کره را در تابه ای بزرگ روی حرارت ملایم گرم...» ایجاد کرد