شوکه کننده: مقایسه غذاهای طبیعی و فرآوری شده: تاریخچهٔ نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۲۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۲

‏۲۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۲

‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲

  • کنونیقبلی ‏۰۹:۱۲‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۲سامان رنجبر بحث مشارکت‌ها ۷۴۳ بایت +۷۴۳ صفحه‌ای تازه حاوی «غذاهای فراوری شده نقش برجسته ای در ایجاد چاقی و افزایش وزن دارند که از دید بسیاری به شدت مورد اغماض قرار می گیرد. غذاهای فرآوری شده باعث چاقی می شوند، چرا که بدن ما معمولا در مقابل این غذاها دچار پرخوری می شود. متاسفانه سیگنالهای طبیعی که به بدن...» ایجاد کرد