املت میگو با مارچوبه: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
صفحه‌ای تازه حاوی «پختن املت ها قاعده و قانون خاصی ندارد. پایه املت ها تخم مرغ و خامه (خامه لبنی یا خامه نارگیل) است. بقیه مواد را می توانید به دلخواه خود تغییر دهید. می توانید انواع گوناگونی از قارچ ها، پیازها و ادویه ها را امتحان کنید. همچنین می توانید انواع پرو...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۴۶: خط ۴۶:
آنها را به ظرف املت اضافه کنید و غذا را با ریحان تزئین کنید.
آنها را به ظرف املت اضافه کنید و غذا را با ریحان تزئین کنید.
   
   
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 434 کیلو کالری     
*چربی: 31.4 گرم     
*پروتئین: 23.5 گرم       
*کربوهیدرات: 7 گرم
==منبع==
==منبع==
*راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
*راهنمای جامع رژیم کتوژنیک

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۴۷

پختن املت ها قاعده و قانون خاصی ندارد.

پایه املت ها تخم مرغ و خامه (خامه لبنی یا خامه نارگیل) است.

بقیه مواد را می توانید به دلخواه خود تغییر دهید.

می توانید انواع گوناگونی از قارچ ها، پیازها و ادویه ها را امتحان کنید.

همچنین می توانید انواع پروتئین ها مانند ماهی، میگو یا مرغ را اضافه کنید.

انتخاب من املت میگو و مارچوبه است.

زمان لازم برای آماده کردن

8 دقیقه

زمان لازم برای پختن : 13 دقیقه

مواد لازم

  • پیاز قرمز متوسط : یک سوم
  • قارچ : 2 عدد(اختیاری)
  • کره : برای سرخ کردن (بی نمک)
  • تخم مرغ بزرگ : 3 عدد
  • خامه لبنی یا خامه نارگیل : یک سوم لیوان (80 میلی لیتر)
  • مارچوبه : 200 گرم
  • ریحان خردشده : برای تزیین (اختیاری)

دستور پخت

قارچ ها و پیاز را به همراه کمی کره درون تابه ای متوسط(ترجیحا نچسب) بریزید و حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

میگو را اضافه کنید و در حالی که مخلوط را هم می زنید اجازه دهید دو دقیقه روی شعله بماند.

شعله را کم کنید و تخم مرغ ها و خامه را اضافه کنید.

هم زدن را اضافه کنید و املت را درون ظرف غذاخوری بریزید.

مارچوبه را درون همان تابه بریزید و کمی کره اضافه کنید.

شعله را روی حرارت زیاد قرار دهید و مارچوبه ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا ترد شوند.

آنها را به ظرف املت اضافه کنید و غذا را با ریحان تزئین کنید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 434 کیلو کالری
  • چربی: 31.4 گرم
  • پروتئین: 23.5 گرم
  • کربوهیدرات: 7 گرم

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا