مرغ آب نمکی: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۳۷: خط ۳۷:


گوشت مرغ را از آب نمک خارج کنید و اجازه دهید آب نمک اضافی از گوشت خارج شود.
گوشت مرغ را از آب نمک خارج کنید و اجازه دهید آب نمک اضافی از گوشت خارج شود.
گوشت مرغ را درون قابلمه قرار دهید و روی آن آب تازه بریزید.
قابلمه را روی شعله بگذارید تا آب به جوش بیاید و گوشت را به مدت 15 دقیقه بپزید تا جایی که رنگ صورتی مغزش تغییر کند.
اگر می خواهید گوشت مرغ را سرخ کنید ابتدا رطوبت آن را با دستمال کاغذی حوله ای بگیرید.
تابه ای را روی شعله متوسط رو به زیاد قرار دهید و وقتی داغ شد یک تا دو قاشق چای خوری خامه نارگیل درونش بریزید تا ته تابه چرب شود.
وقتی روغن داغ شد هر طرف گوشت را به مدت یک دقیقه سرخ کنید.
سپس حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت 25 دقیقه دیگر بپزد.
هر 5 دقیقه گوشت را زیرورو کنید تا جایی که وسط گوشت کاملا پخته شود و رنگش تغییر کند.
مرغ را تکه تکه کنید و به همراه چاشنی های چرب میل کنید
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 344 کیلو کالری     
*چربی: 13.1 گرم     
*پروتئین: 53.1 گرم       
*کربوهیدرات: 3.3 گرم


==منبع==
==منبع==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۵۸

مرغ ماده غذایی فوق العاده ای برای پختن غذاهای سریع است.

به یاد داشته باشید که پروتئین مرغ بالا و چربی آن کم است؛ به همین دلیل کتوژنیک محسوب نمی شود مگر اینکه به آن روغن اضافه کنید.

چاره کار این است که مرغ را با چاشنی هایی مانند سس مایونز، سس پستو یا روغن زیتون مصرف کنید.

اغلب مردم ترجیح می دهند مرغ را بیش از حد بپزند تا جایی که به جای آب دار بودن خشک شود!

راز آب دار ماندن مرغ این است که آن را 15 دقیقه در آب نمک غوطه ور کنید.

من دو روش برای طبخ مرغ آب نمکی شده دارم : آب پز کردن و سرخ کردن.

هر دو شیوه عالی اند ولی آب پز کردن سریع تر است.

زمان لازم برای آماده کردن

5 دقیقه + 15 دقیقه برای نمکی کردن

زمان لازم برای پختن : 15 دقیقه

مواد لازم

  • گوشت سینه مرغ بدون استخوان و پوست : 225 گرم
  • آب : 1 لیتر
  • نمک : یک چهارم لیوان (60 میلی لیتر)
  • پودر فلفل سیاه یا آویشن یا ادویه های دیگر (اختیاری)
  • خامه نارگیل (در صورت سرخ کردن مرغ )

دستور پخت

آب و نمک را مخلوط کنید و مقداری فلفل سیاه یا آویشن به آب نمک اضافه کنید.

گوشت مرغ را کاملا در آب نمک غوطه ور کنید.

سپس ظرف حاوی مرغ و آب نمک را به مدت 15 دقیقه تا 4 ساعت درون یخچال بگذارید.

گوشت مرغ را از آب نمک خارج کنید و اجازه دهید آب نمک اضافی از گوشت خارج شود.

گوشت مرغ را درون قابلمه قرار دهید و روی آن آب تازه بریزید.

قابلمه را روی شعله بگذارید تا آب به جوش بیاید و گوشت را به مدت 15 دقیقه بپزید تا جایی که رنگ صورتی مغزش تغییر کند.

اگر می خواهید گوشت مرغ را سرخ کنید ابتدا رطوبت آن را با دستمال کاغذی حوله ای بگیرید.

تابه ای را روی شعله متوسط رو به زیاد قرار دهید و وقتی داغ شد یک تا دو قاشق چای خوری خامه نارگیل درونش بریزید تا ته تابه چرب شود.

وقتی روغن داغ شد هر طرف گوشت را به مدت یک دقیقه سرخ کنید.

سپس حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت 25 دقیقه دیگر بپزد.

هر 5 دقیقه گوشت را زیرورو کنید تا جایی که وسط گوشت کاملا پخته شود و رنگش تغییر کند.

مرغ را تکه تکه کنید و به همراه چاشنی های چرب میل کنید

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 344 کیلو کالری
  • چربی: 13.1 گرم
  • پروتئین: 53.1 گرم
  • کربوهیدرات: 3.3 گرم

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا