بستنی تمشک و آووکادو: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
صفحه‌ای تازه حاوی «این بستنیبا فاصله بسیار زیاد سالم ترین بستنی جهان و سرشار از مواد مغذی و بسیار خوشمزه است. پایه بستنی آووکادو و تمشک یخ زده است و به سرعت آماده می شود. ==زمان لازم برای آماده کردن== 10 دقیقه ==مواد لازم== *آووکادو پوست کنده : 3 عدد *تمشک منجمد : 4 پیما...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
این بستنیبا فاصله بسیار زیاد سالم ترین بستنی جهان و سرشار از مواد مغذی و بسیار خوشمزه است.
این بستنی با فاصله بسیار زیاد سالم ترین بستنی جهان و سرشار از مواد مغذی و بسیار خوشمزه است.


پایه بستنی آووکادو و تمشک یخ زده است و به سرعت آماده می شود.
پایه بستنی آووکادو و تمشک یخ زده است و به سرعت آماده می شود.
خط ۲۵: خط ۲۵:


بستنی شما آماده است و از خوردنش لذت ببرید.
بستنی شما آماده است و از خوردنش لذت ببرید.
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 1117 کیلو کالری     
*چربی: 80 گرم     
*پروتئین: 10.2 گرم       
*کربوهیدرات: 83 گرم


==منبع==
==منبع==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۲۶

این بستنی با فاصله بسیار زیاد سالم ترین بستنی جهان و سرشار از مواد مغذی و بسیار خوشمزه است.

پایه بستنی آووکادو و تمشک یخ زده است و به سرعت آماده می شود.

زمان لازم برای آماده کردن

10 دقیقه

مواد لازم

  • آووکادو پوست کنده : 3 عدد
  • تمشک منجمد : 4 پیمانه (1 لیتر )
  • لیمو : 1 برش
  • پودر وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • استویای مایع : 15 قطره

دستور آماده کردن

آووکادوها را پوست بکنید و هسته گیری کنید و گوشتشان را درون کاسه بریزید.

تمشک های منجمد را نیز اضافه کنید و محتویات را با هم زن آنقدر هم بزنید تا یک دست شوند.

بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.

بستنی شما آماده است و از خوردنش لذت ببرید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 1117 کیلو کالری
  • چربی: 80 گرم
  • پروتئین: 10.2 گرم
  • کربوهیدرات: 83 گرم

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا