املت قارچ: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


==موادلازم==
==موادلازم==
تخم مرغ سه عدد
*تخم مرغ : 3 عدد


کره حیوانی دو قاشق غذاخوری
*کره حیوانی : 2 قاشق غذاخوری


قارچ خرد شده یک فنجان
*قارچ خرد شده : 1 فنجان


خامه یک قاشق
*خامه : 1 قاشق


نمک و فلفل
*نمک و فلفل


==دستور پخت==
==دستور پخت==
در یه تابه دو قاشق کره ریخته و 30 ثانیه منتظر شوید تا کره آب شود.
در یک تابه 2 قاشق کره ریخته و 30 ثانیه منتظر شوید تا کره آب شود.


سپس قارچ خرد شده اضافه کرده و 5 دقیقه منتظر شوید تا نرم شود سپس تخم مرغ و خامه را در یک ظرف مخلوط کرده و در تابه بریزید و نمک وفلفل را اضافه کرده و هم بزنید و میل کنید.
سپس قارچ خرد شده اضافه کرده و 5 دقیقه منتظر شوید تا نرم شود سپس تخم مرغ و خامه را در یک ظرف مخلوط کرده و در تابه بریزید و نمک وفلفل را اضافه کرده و هم بزنید و میل کنید.
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 221 کیلو کالری     
*چربی: 12.7 گرم     
*پروتئین: 20.5 گرم       
*کربوهیدرات: 5.5 گرم


==منبع==
==منبع==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۳۰

زمان لازم برای آماده کردن

10 دقیقه

موادلازم

  • تخم مرغ : 3 عدد
  • کره حیوانی : 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ خرد شده : 1 فنجان
  • خامه : 1 قاشق
  • نمک و فلفل

دستور پخت

در یک تابه 2 قاشق کره ریخته و 30 ثانیه منتظر شوید تا کره آب شود.

سپس قارچ خرد شده اضافه کرده و 5 دقیقه منتظر شوید تا نرم شود سپس تخم مرغ و خامه را در یک ظرف مخلوط کرده و در تابه بریزید و نمک وفلفل را اضافه کرده و هم بزنید و میل کنید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 221 کیلو کالری
  • چربی: 12.7 گرم
  • پروتئین: 20.5 گرم
  • کربوهیدرات: 5.5 گرم

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا