غذاهای کتوژنیک: تفاوت میان نسخهها
پرش به ناوبری
پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
دفتر همگرا (بحث | مشارکتها) بدون خلاصۀ ویرایش |
سپهر محمدی (بحث | مشارکتها) بدون خلاصۀ ویرایش |
||
خط ۴۹: | خط ۴۹: | ||
*[[بستنی تمشک و آووکادو]] | *[[بستنی تمشک و آووکادو]] | ||
*[[پانا کوتای بلوبری]] | *[[پانا کوتای بلوبری]] | ||
[[رده:غذاهای کتوژنیک]] |
نسخهٔ ۲۹ مارس ۲۰۲۲، ساعت ۱۲:۴۴
در این مقاله لیستی از غذاهای کتوژنیک ارائه می شود:
صبحانه
ناهار یا شام
- کتوبرگر
- سوپ ماهی سالمون با خامه ی نارگیل
- خوراک کدو سبز
- سوپ اسفناج به همراه تخم مرغ پخته
- سالاد تخم مرغ و میگو
- مرغ آب نمکی
- مرغ کاهوپیچ
- برگر مرغ یا کوفته مرغ
- استیک سالمون سرخ شده
- فلفل دلمه ای شکم پر
- جگر مرغ سرخ شده با سالاد کاهو
- پیتزای کتوژنیک
- استیک با مارچوبه و پوره بروکلی
غذاهای جانبی و چاشنی ها
- سالاد کلم
- گل کلم برنجی شده
- کدوی گریل شده
- سبزیجات چرب
- روغن حیوانی
- سس مایونز
- چیپس پنیر
- سس هولندیز
- سس تن
- زیتون نرد