انفوگرافیک شکر: تفاوت میان نسخهها
پرش به ناوبری
پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
سامان رنجبر (بحث | مشارکتها) بدون خلاصۀ ویرایش |
سامان رنجبر (بحث | مشارکتها) بدون خلاصۀ ویرایش |
||
خط ۳: | خط ۳: | ||
<ref>[https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/8 It is the glycaemic response to, not the carbohydrate content of food that matters in diabetes and obesity: The glycaemic index revisited]</ref> | <ref>[https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/8 It is the glycaemic response to, not the carbohydrate content of food that matters in diabetes and obesity: The glycaemic index revisited]</ref> | ||
این | این لیست براساس نتایج پژوهش های تحقیقات دکتر آنوین ترسیم شده است. | ||
==انفوگرافیک شکر== | ==انفوگرافیک شکر== |
نسخهٔ ۲۳ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۴۹
این اینفوگرافیکهای شکر به افراد کمک میکند تا تأثیر تقریبی مواد غذایی مختلف بر قند خونشان را بر حسب 4 گرم قاشق چایخوری قند درک کنند. به عنوان مثال، یک کاسه 150 گرمی برنج آب پز تقریباً معادل ده قاشق چایخوری شکر است. [۱] [۲]
این لیست براساس نتایج پژوهش های تحقیقات دکتر آنوین ترسیم شده است.
انفوگرافیک شکر
بیش از هفت قاشق چای خوری شکر
بین سه تا هفت قاشق چای خوری شکر
کمتر از سه قاشق چای خوری شکر