خوراک کدو سبز: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== 15 دقیقه زمان لازم برای پختن : 30 دقیقه ==مواد لازم== *کدوی کوچک :2 عدد(20سانتی متر) یا کدوی بزرگ : 1 عدد(30 سانتی متر) *گوشت چرخ کرده : 450 گرم *کره : 2 قاشق غذاخوری( بی نمک) *پیاز زرد رنده شده یا ریز خرد شده : نصف *رب گوجه : 3 قاشق غ...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۴۱: خط ۴۱:


برای خوش طعم و رنگ کردن غذا می توانید روی کدوها پنیر رنده شده بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر ها آب شوند.
برای خوش طعم و رنگ کردن غذا می توانید روی کدوها پنیر رنده شده بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر ها آب شوند.
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 683 کیلو کالری     
*چربی: 36.9 گرم     
*پروتئین: 58.4 گرم       
*کربوهیدرات: 33 گرم


==منبع==
==منبع==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۴۳

زمان لازم برای آماده کردن

15 دقیقه

زمان لازم برای پختن : 30 دقیقه

مواد لازم

  • کدوی کوچک :2 عدد(20سانتی متر) یا کدوی بزرگ : 1 عدد(30 سانتی متر)
  • گوشت چرخ کرده : 450 گرم
  • کره : 2 قاشق غذاخوری( بی نمک)
  • پیاز زرد رنده شده یا ریز خرد شده : نصف
  • رب گوجه : 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ : 50 گرم (قاچ شده)
  • گوجه : 1 عدد (قاچ شده)
  • نمک و فلفل

دستور پخت

فر را روی 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود.

پوست کدوها را بکنید و از درازا به دو قسمت قاچ کنید.

هسته ها و وسط کدوها را خارج کنید تا بشود شکمشان را پر کنید.

گوشت چرخ کرده را به همراه کره، پیاز و رب گوجه درون تابه بریزید وبا حرارت ملایم سرخ کنید.

مخلوط را به شکلی هم بزنید که گوشت ها به صورت توده های کوچک درآیند.

سرخ کردن را حدود 6 دقیقه ادامه دهید تا رنگ صورتی گوشت از بین رود.

تکه های قارچ و گوجه را به مخلوط اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به سرخ کردن ادامه دهید تا نرم شوند.

شکم کدوها را با مایه ای که درست کردید پر کنید و آنها را درون فر قرار دهید.

اجازه دهید غذا حدود 15 تا 20 دقیقه در فر بماند و کدوها ترد شوند.

برای خوش طعم و رنگ کردن غذا می توانید روی کدوها پنیر رنده شده بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر ها آب شوند.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 683 کیلو کالری
  • چربی: 36.9 گرم
  • پروتئین: 58.4 گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا