برگر مرغ یا کوفته مرغ: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== 10 دقیقه زمان لازم برای پختن : 30 دقیقه ==مواد لازم== *گوشت مرغ چرخ کرده : 450 گرم *زرده تخم مرغ بزرگ : 2 عدد *خامه ستگین یا خامه نارگیل : 80 میلی لیتر *کمی نمک و فلفل *کره بدون نمک : برای سرخ کردن نکته : اگر به زرده تخم مرغ حساس...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۷: خط ۲۷:


از این غذا می توانید در کاهوپیچ یا غذاهای مشابه استفاده کنید.  
از این غذا می توانید در کاهوپیچ یا غذاهای مشابه استفاده کنید.  
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 576 کیلو کالری     
*چربی: 27.2 گرم     
*پروتئین: 75.5 گرم       
*کربوهیدرات: 3.2 گرم


==منبع==
==منبع==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۸:۵۰

زمان لازم برای آماده کردن

10 دقیقه

زمان لازم برای پختن : 30 دقیقه

مواد لازم

  • گوشت مرغ چرخ کرده : 450 گرم
  • زرده تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
  • خامه ستگین یا خامه نارگیل : 80 میلی لیتر
  • کمی نمک و فلفل
  • کره بدون نمک : برای سرخ کردن

نکته : اگر به زرده تخم مرغ حساسیت دارید یا تحت درمان های خود ایمنی هستید می توانید تخم مرغ را از دستور پخت حذف کنید.

دستور پخت

مرغ چرخ شده را به همراه زرده تخم مرغ و خامه درون یک ظرف بریزید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط را تا جایی که یک دست شود با دست ورز دهید.

می توانید مخلوط را به چهار عدد برگر تخت یا 8 تا 10 عدد کوفته گرد تقسیم کنید.

برگرها یا کوفته ها را حدود 3 دقیقه در تابه و روی حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شوند.

از این غذا می توانید در کاهوپیچ یا غذاهای مشابه استفاده کنید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 576 کیلو کالری
  • چربی: 27.2 گرم
  • پروتئین: 75.5 گرم
  • کربوهیدرات: 3.2 گرم

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا