سوپ پنیر و بروکلی

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۷ توسط سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • کلم بروکلی: 70 گرم تازه یا منجمد
  • گل کلم: 40 گرم تازه یا منجمد
  • خامه غلیظ: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار: 1 قاشق غذاخوری رنده شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • اختیاری: 1/2 فنجان پیاز، هویج و کرفس خرده شده

دستور پخت

1- بروکلی، گل کلم و آب مرغ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه با فشار بالا بپزید. خامه و چاشنی ها را اضافه کنید. با مخلوط کن به حالت پوره درآورید تا یکدست شود. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. داخل کاسه ها ریخته و به دلخواه روی آن جعفری بریزید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری:294 کیلو کالری
  • چربی: 24 گرم
  • پروتئین: 14 گرم
  • کربوهیدرات: 9 گرم