نودل هویج و مرغ زنجبیلی

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۲ توسط سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • روغن نارگیل: یک قاشق چایخوری
  • سینه مرغ: 100 گرم خرد شده
  • هویج: 2 عدد که به شکل نودل خورد شدند.
  • مواد لازم برای سس:
  • سس سویا: یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر
  • روغن کنجد: نصف قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • شیرین کننده دلخواه: 1/2 قاشق چای خوری
  • کنجد: برای تزئین
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن نارگیل و مرغ را اضافه کنید. تا زمانی که مرغ سرخ شود بپزید. 2- نودل هویج را اضافه کرده و روی ماهیتابه را بپوشانید. به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که هویج داغ شود بپزید. 3- در همین حین، مواد سس را در یک مخلوط کن کوچک یا غذاساز مخلوط کنید تا صاف شود. 4- ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سس را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند. به بشقاب ها منتقل کنید و کنجد بپاشید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 237 کیلو کالری
  • چربی: 6 گرم
  • پروتئین: 28 گرم
  • کربوهیدرات: 16 گرم