فروکتوز و دیابت نوع 2

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

در این ویدیو، در مورد فروکتوز و تاثیر آن بر دیابت نوع دو صحبت می شود.

نظر کارشناس ارشد تغذیه کتونیا: اابطه بین مقاومت به انسولین و افزایش وزن:مقاومت به انسولین یکی از دلایل کندی متابولیسم است. همچنین، به خوبی مشخص شده است که چاقی شکمی، به ویژه بافت چربی احشایی، به طور قابل توجهی با مقاومت به انسولین و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.[۱]این یافته ها از فرضیه «سرریز چربی» پشتیبانی می‌کند، که فرض می‌کند زمانی که بافت چربی زیر جلدی به ظرفیت محدود ذخیره‌سازی خود رسیده است،[۲]، چربی ها در ناحیه احشایی ، درون و اطراف اندام‌ها ذخیره می‌شوند.


علاوه بر بافت چربی احشایی، چربی اضافی کبد نیز با مقاومت به انسولین[۳]خطر بالای دیابت نوع 2، بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر مرتبط است.[۴]محققان بیان می کنند که ارتباط بین تغییر وزن و مقاومت به انسولین عمدتاً توسط چربی اضافی احشایی و چربی کبد ایجاد می شود زیرا هر دو به شدت با افزایش مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 مرتبط هستند[۵] رامین تقی زاده، کارشناس ارشد تغذیه، شماره نظام پزشکی ۶۷۶۹


نکته : در صورتی که مایل به مشاهده زیرنویس انگلیسی هستید، ابتدا قسمت CC را فعال کنید، سپس با کلیک بر روی آیکون تنظیمات(شبیه به چرخ دنده) و انتخاب بخش زیرنویس ها (Subtitles/cc) و سپس (English-(autogenerated از زیرنویس انگلیسی استفاده کنید.

در صورتی که بخواهید از زیرنویس فارسی استفاده کنید، کافی است با کلیک بر روی ایکون تنظیمات (شبیه به چرخ دنده) و انتخاب بخش زیرنویس ها (Subtitles/cc) و انتخاب Autotranslate و پس از زدن آن از بین زبان ها Persian را انتخاب کنید تا زیرنویس فارسی ایجاد شود.

چون عمدتا ویدیوها از سایت یوتیوب است، باید از ابزاری برای دیدن ویدیوها استفاده کنید.

منابع