چگونه بر آنفولانزای کتو غلبه کنیم

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

آیا از زمانی که رژیم کتوژنیک را شروع کرده اید، احساس خستگی، تحریک پذیری یا مشکل در تمرکز دارید؟ هرگز نترسید، احتمالا فقط "کتو آنفولانزا" است! یکی از اصلی ترین عوارض جانبی کوتاه مدت رژیم های کتوژنیک به اصطلاح " آنفولانزای کتو " است [۱] که اغلب به عنوان " القاء کتو" یا " سازگاری کتو" نیز شناخته می شود [۲][۳]. انطباق با رژیم های کتوژنیک با کربوهیدرات بسیار کم و دستیابی به کتوز تغذیه‌ای، هنگام انتقال از یک رژیم غذایی متعادل و کربوهیدراتهای بالاتر، میتواند اثرات ناخوشایندی ایجاد کند. علائم آنفولانزای کتو عمدتاً یبوست، سردرد، بوی بد دهان، گرفتگی عضلات، اسهال و ضعف عمومی و بثورات پوستی است. آنفولانزای کتو می‌تواند در هفته‌های اول رژیم کم کربوهیدرات (به عنوان مثال کتوژنیک) رخ دهد، در حالی که بدن شما از سوزاندن کربوهیدرات‌ها به عنوان سوخت، به سوزاندن چربی روی می‌آورد، بنابراین خبر خوب این است که شما در مسیر درستی هستید! در هفته اول رژیم کم کربوهیدرات، بدن شما تغییرات زیادی را تجربه می کند. از آنجایی که کربوهیدرات ها تمایل دارند آب بیشتری نسبت به پروتئین یا چربی در خود نگه دارند، بدن آب اضافی و همراه با آن آب، برخی مواد معدنی از جمله سدیم و پتاسیم را از دست می دهد. سطوح پایین انسولین نیز باعث از بین رفتن مواد معدنی می شود و این عوامل با هم می توانند باعث ایجاد آنفولانزای کتو شوند. خطر بروز آنفولانزای کتو زمانی بیشتر است که کالری دریافتی خیلی کم باشد یا رژیم غذایی شامل دوره‌هایی از ناشتا بودن کامل باشد که به ویژه طولانی‌تر و مکرر هستند [21] و فرضیه اصلی در مورد علت افزایش سدیم، پتاسیم ادرار است. و از دست دادن آب در پاسخ به کاهش سطح انسولین و همچنین تغییر دسترسی زیستی گلوکز برای مغز [20]. به طور متوسط 5-6 روز طول می کشد تا بدن ما شروع به سوزاندن چربی به عنوان سوخت کند. بنابراین، وقتی مصرف کربوهیدرات‌ها را متوقف می‌کنیم، گاهی اوقات می‌توانیم در حدود روز 3-5 با کاهش انرژی مواجه شویم، زیرا آخرین کربوهیدرات‌ها در حال تمام شدن هستند. تا زمانی که دستگاه چربی‌سوز وارد عمل شود.، سپس انرژی واقعاً شروع به افزایش می کند! به همین دلیل است که میل به کربوهیدرات می تواند در چند روز اول کاملاً شدید باشد و به همین دلیل است که واقعاً مهم است که تسلیم نشوید!

علائم آنفولانزای کتو در حدود 5-3 روز شدید است، اما بسته به آنچه می خورید، می تواند تا چند هفته ادامه یابد. بنابراین اگر به آنفولانزای کتو مبتلا هستید، مطمئن باشید این مرحله به زودی سپری خواهد شد و شما در مسیر بهبود انرژی و سلامت کلی خواهید بود اگر این چند نکته ای که در اینجا وجود دارد را انجام دهید:

1)آب کافی دریافت کنید به ازای هر 1 گرم کربوهیدرات ذخیره شده در بدن (به عنوان گلیکوژن)، ما حدود 3 گرم آب نگه می داریم، [1] بنابراین یک رژیم کم کربوهیدرات می تواند به معنای از دست دادن آب اضافی باشد.

2) نمک کافی دریافت کنید. انسولین بدن را تشویق به حفظ سدیم می کند.[2] بنابراین، وقتی انسولین را از طریق یک رژیم کم کربوهیدرات کاهش می دهیم، می توانیم نمک را نیز از دست دهیم. به علاوه، نمک و آب تمایل دارند با هم سفر کنند.

3) پتاسیم کافی دریافت کنید. افزایش تلفات آب و نمک نیز باعث از دست رفتن پتاسیم می شود. علاوه بر این، بسیاری از منابع غذایی پتاسیم (مانند لوبیا، سیب زمینی و موز) در رژیم غذایی کم کربوهیدرات مصرف نمی شوند.

4) نوشیدنی آب و الکترولیت مصرف کنید ، به خصوص قبل از ورزش. به راحتی میتوانید با اضافه کردن یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری شکر و یک قاشق چای خوری آبلیمو به یک بطری یک و نیم لیتری آب برای مصرف روزانه خود محلول آب و الکترولیت درست کنید و بجای آب ساده مصرف کنید.

5) مصرف غذاهای غنی از پتاسیم و کم کربوهیدرات (مانند آووکادو، اسفناج، خامه، استیک، سالمون یا بروکلی) را افزایش دهید.

6) نکته مهم دیگر این است که مطمئن شوید به اندازه کافی چربی می خورید!

به یاد داشته باشید که رژیم کم کربوهیدرات به معنای کاهش کالری یا گرسنگی دادن به بدن شما نیست، بلکه در مورد خوردن غذاهای کامل با مواد مغذی و کم کربوهیدرات برای ارتقای سلامت کلی است. با چند تغییر کوچک، غلبه بر آنفولانزای کتو آسان است و شروع به لذت بردن از مزایای سلامتی رژیم کتوژنیک می کند.