توپ های شکلاتی

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۷ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۵۰ توسط دفتر همگرا (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «همه شکلات دوست دارند حتی اگر طرفدار چربی باشند. خوردن این شکلات ها با چایی و قهوه محشر است یا می توان آنها را کمی بعد از شام خورد. می توانید این شکلات ها را به دوستانی که در رژیم نیستند هم تعارف کنید. آنها نمی توانند به راحتی فرقشان را با شکلات ه...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

همه شکلات دوست دارند حتی اگر طرفدار چربی باشند.

خوردن این شکلات ها با چایی و قهوه محشر است یا می توان آنها را کمی بعد از شام خورد.

می توانید این شکلات ها را به دوستانی که در رژیم نیستند هم تعارف کنید.

آنها نمی توانند به راحتی فرقشان را با شکلات های معمولی حدس بزنند.

پایه این شکلات کره و نارگیل است.

این پایه پرچرب فوق العاده است و می توان با آن شکلات های متنوعی ساخت.

من 3 مورد از شکلات های محبوبم را به شما معرفی می کنم و خودتان هم می توانید ایده های جالبی را از اینترنت دریافت کنید.

زمان لازم برای آماده کردن

15 دقیقه به علاوه 1 تا 2 ساعت صبر کردن برای خنک شدن

مواد لازم

  • کره بدون نمک :100 گرم
  • پودر نارگیل : 200 گرم
  • پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
  • قهوه دم شده : 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • دارچین : 1 قاشق غذاخوری
  • استویای مایع : 10 قطره

دستور آماده کردن

کره را از 1 ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید.

همه مواد را درون کاسه بریزید و با انگشتانتان به خوبی مخلوط کنید.

اگر دوست ندارید انگشتانتان چرب شود می توانید از چنگال هم استفاده کنید.

مخلوط را به شکل توپ های سانتی متری در بیاوری و توپ ها را در پور نارگیل بغلتانید.

سپس همه توپ ها را 1 تا 2 ساعتدرون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

آنها در دمای اتاق آب نمی شوند اما وقتی سرد هستند طعم بهتری دارند.

این توپ ها را می توانید برای هفته ها در یخچال نگه دارید.

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا