پانا کوتای بلوبری

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۹ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۳۶ توسط دفتر همگرا (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «اگر دوستانتان را شام دعوت کرده اید این پانا کوتا دسری عالی ست. راحت آماده می شود، زیباست و از همه مهم تر خوشمزه است. باید چند ساعتی در یخچال بماند بنابراین بهتر است آن را از شب قبل آماده کنید. این کار طعم پانا کوتا را خوشمزه تر هم می کند. ==زمان ل...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

اگر دوستانتان را شام دعوت کرده اید این پانا کوتا دسری عالی ست.

راحت آماده می شود، زیباست و از همه مهم تر خوشمزه است.

باید چند ساعتی در یخچال بماند بنابراین بهتر است آن را از شب قبل آماده کنید.

این کار طعم پانا کوتا را خوشمزه تر هم می کند.

زمان لازم برای آماده کردن

15 دقیقه به علاوه 6 ساعت صبر کردن برای خنک شدن

مواد لازم

  • پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
  • خامه نارگیل یا کره : سک و یک دوم پیمانه (360 میلی لیتر)
  • روغن نارگیل : 3 قاشق غذاخوری
  • آب : 1 پیمانه ( 240 میلی لیتر)
  • پودر وانیل : 1 قاشق چای خوری
  • استویای مایع : 10 قطره
  • پودر ژلاتین برای روی دسر : 2 قاشق غذاخوری
  • بلوبری برای روی دسر : 1 پیمانه ( 240 میلی لیتر)

دستور آماده کردن

پور ژلاتین را در لیوان بریزید و کمی آب جوش اضافه کنید.

به مدت 30 ثانیه ژلاتین را هم بزنید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.

خامه نارگیل، روغن نارگیل و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

مدام هم بزنید و اجازه ندهید مخلوط به جوش بیاید.

ژلاتین را در حال هم زدن اضافه کنید و در نهایت وانیل و استویا را هم بزنید.

مخلوط را در ظرف های دسر 200 میلی لیتری بریزید و حدود 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

برای تزئین روی دسر باید اجازه دهید دسر کاملا سفت شود و می توانید این کار را فردا انجام دهید.

برای آماده کردن روی دسر هم پودر ژلاتین را در لیوان بریزید و کمی آب جوش اضافه کنید.

به مدت 30 ثانیه ژلاتین را هم بزنید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.

بلوبری ها را آنقدر با هم زن هم بزنید تا یک دست شوند.

آنها را درون قابلمه بریزیدو روی حرارت قرار دهید اما نگذارید به جوش بیایند.

در حال هم زدن ژلاتین را اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه قابلمه را از روی شعله بردارید.

درها را از یخچال درآورید و مقداری مخلوط بلوبری روی هر کدام بریزید.

دسرها را مجددا درون یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل 10 دقیقه در یخچال بمانند.

منبع

  • راهنمای جامع رژیم کتوژنیک
  • نویسنده : مارتینا جوهانسون
  • مترجم : طیبه دوستوندی
  • انتشارات : پادینا