گوشت قلقلی با سس ریحان و خامه

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۰ توسط سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • گوشت چرخ کرده: 90 گرم
  • پیاز: یک عدد کوچک رنده شده
  • پنیر خامه ای: 30گرم
  • موزارلا: 30 گرم
  • خامه غلیظ: یک قاشق غذاخوری
  • ریحان: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- فر را از قبل با دمای 400 گرم کنید. گوشت را با پیاز رنده شده و ادویه ترکیب و به شکل قلقلی در اورده کمی تفت دهید سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. 2- در همین حین پنیر خامه ای، ریحان و خامه غلیظ را با هم مخلوط کنید. 3- سس را روی گوشت ها بمالید. روی آن موزارلا بزنید. به مدت 10 دقیقه بپزد.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری:436 کیلو کالری
  • چربی: 46 گرم
  • پروتئین: 28 گرم
  • کربوهیدرات: 2 گرم