ساندویچ پنکیک کتویی

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۹ مارس ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۵۲ توسط دفتر همگرا (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «ساندویچ پنکیک را معمولا با کره آغشته می کنیمو آن را می چشیم و آنها را با چاقو و چنگال می خوریم. شما همینطور می توانید خامه زده شده را روی ان بریزید و بخورید و یا حتی به عنوان ساندویچ سرد یا کرپ می توانید استفاده کنید. در این دستور غذایی من صبحان...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ساندویچ پنکیک را معمولا با کره آغشته می کنیمو آن را می چشیم و آنها را با چاقو و چنگال می خوریم.

شما همینطور می توانید خامه زده شده را روی ان بریزید و بخورید و یا حتی به عنوان ساندویچ سرد یا کرپ می توانید استفاده کنید.

در این دستور غذایی من صبحانه مورد علاقه خودم را به اشتراک می گذارم که یک صبحانه عالی برای روزهای تعطیل است.

من این پمکیک را هنگامی که من و همسرم می خواهیم یک صبحانه عالی با همدیگر داشته باشیم و عجله ای برای کار نداریم را درست می کنم.

زمان لازم برای آماده سازی

15 تا20دقیقه

مواد لازم

  • تخم مرغ بزرگ : 8 عدد
  • آرد نارگیل : یک سوم فنجان
  • کره آب شده : 3 قاشق و مقداری برای کف تابه

دستور پخت

تمام مواد را داخل یک کاسه بریزید و با هم زن برقی هم بزنید تا صاف و پف دار شود. سپس یک تابه کوچک تا حدود 20 سانتی متر را با گرما متوسط گرم کنید.

اگر تابه کوچک دارید بهتر است زیرا باعث می شود که پنکیک ها اندازه و شکل بهتری داشته باشند.

نصف قاشق غذاخوری کره برای هر پنکیک داخل تابهبریزید و مطمئن شوید که نمی چسبد.

هنگامی که طلایی شد آن را برگردانید و تمام مدت پنکیک ها نگاه کنید.