سس هولندیز: تاریخچهٔ نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (کنونی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

‏۷ آوریل ۲۰۲۲

  • کنونیقبلی ‏۰۹:۴۹‏۷ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۴۹دفتر همگرا بحث مشارکت‌ها ۱٬۴۶۷ بایت +۱٬۴۶۷ صفحه‌ای تازه حاوی «این سس با ماهی سفید، سبزیجات و تخم مرغ بسیار مناسب است. این سس را باید همیشه گرم سرو کنید. ==زمان لازم برای آماده کردن== 10 دقیقه ==مواد لازم== *کره : 100 گرم *زرده تخم مرغ : 2 عدد *سس خردل : 1 قاشق چای خوری *آب لیمو : 1 قاشق چی خوری ==دستور پخت== کره را درون...» ایجاد کرد