سوپ پنیر و بروکلی: تفاوت میان نسخهها
پرش به ناوبری
پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
صفحهای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *کلم بروکلی: 70 گرم تازه یا منجمد *گل کلم: 40 گرم تازه یا منجمد *خامه غلیظ: یک قاشق غذاخوری *پنیر چدار: 1 قاشق غذاخوری رنده شده *نمک و فلفل به مقد...» ایجاد کرد |
سحر آل ایوب (بحث | مشارکتها) جزبدون خلاصۀ ویرایش |
||
خط ۱۳: | خط ۱۳: | ||
==دستور پخت== | ==دستور پخت== | ||
1- بروکلی، گل کلم و آب مرغ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه با فشار بالا بپزید. خامه و چاشنی ها را اضافه کنید. با مخلوط کن به حالت پوره درآورید تا یکدست شود. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. داخل کاسه ها ریخته و به دلخواه روی آن جعفری بریزید. | 1- بروکلی، گل کلم و آب مرغ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه با فشار بالا بپزید. خامه و چاشنی ها را اضافه کنید. با مخلوط کن به حالت پوره درآورید تا یکدست شود. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. داخل کاسه ها ریخته و به دلخواه روی آن جعفری بریزید. | ||
==ارزش غذایی به ازای هر | ==ارزش غذایی به ازای هر وعده== | ||
*کالری:294 کیلو کالری | *کالری:294 کیلو کالری | ||
*چربی: 24 گرم | *چربی: 24 گرم |
نسخهٔ کنونی تا ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۷
زمان لازم برای آماده کردن
زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
مناسب برای: 1 نفر
- کلم بروکلی: 70 گرم تازه یا منجمد
- گل کلم: 40 گرم تازه یا منجمد
- خامه غلیظ: یک قاشق غذاخوری
- پنیر چدار: 1 قاشق غذاخوری رنده شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- اختیاری: 1/2 فنجان پیاز، هویج و کرفس خرده شده
دستور پخت
1- بروکلی، گل کلم و آب مرغ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه با فشار بالا بپزید. خامه و چاشنی ها را اضافه کنید. با مخلوط کن به حالت پوره درآورید تا یکدست شود. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. داخل کاسه ها ریخته و به دلخواه روی آن جعفری بریزید.
ارزش غذایی به ازای هر وعده
- کالری:294 کیلو کالری
- چربی: 24 گرم
- پروتئین: 14 گرم
- کربوهیدرات: 9 گرم