بال مرغ کتویی: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 25 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *بال مرغ: 150 گرم *کره: 1/2 قاشق غذا خوری *مایونز: 1/2 قاشق غذاخوری *تخم مرغ: یک عدد زده شده *سس تند، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل، نمک و لیمو: به مقد...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۴: خط ۱۴:
2- مواد سس را به مخلوط کرده و بال مرغ را با آن بپوشانید. کمی دیگر حرارت دهید.
2- مواد سس را به مخلوط کرده و بال مرغ را با آن بپوشانید. کمی دیگر حرارت دهید.


==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری:204 کیلو کالری       
*کالری:204 کیلو کالری       
*چربی: 15 گرم       
*چربی: 15 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۸

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • بال مرغ: 150 گرم
  • کره: 1/2 قاشق غذا خوری
  • مایونز: 1/2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد زده شده
  • سس تند، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل، نمک و لیمو: به مقدار لازم

دستور پخت

1- بال های مرغ را در دمای 400 درجه به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. 2- مواد سس را به مخلوط کرده و بال مرغ را با آن بپوشانید. کمی دیگر حرارت دهید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری:204 کیلو کالری
  • چربی: 15 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • کربوهیدرات: 0 گرم