اسفناج خامه ای: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *اسفناج تازه: 50 گرم *پنیر خامه ای: 30 گرم *پنیر گودا: 20گرم رنده شده *پودر پیاز: به مقدار لازم *پودر سیر: به مقدار لازم *نمک و فلفل: به مقدار لازم...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۴: خط ۱۴:
2- مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر گودا را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. باقی مانده پنیر و کالباس خرد شده را روی آن قرار دهید و سرو کنید.
2- مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر گودا را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. باقی مانده پنیر و کالباس خرد شده را روی آن قرار دهید و سرو کنید.


==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 213 کیلو کالری       
*کالری: 213 کیلو کالری       
*چربی: 18 گرم       
*چربی: 18 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۸

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • اسفناج تازه: 50 گرم
  • پنیر خامه ای: 30 گرم
  • پنیر گودا: 20گرم رنده شده
  • پودر پیاز: به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- به یک تابه روغن اسپری کنید. اسفناج را اضافه کنید، روی تابه را بپوشانید و روی حرارت متوسط بپزید. پنیر خامه ای، پیاز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر خامه ای آب شود. 2- مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر گودا را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. باقی مانده پنیر و کالباس خرد شده را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 213 کیلو کالری
  • چربی: 18 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم