سالاد مرغ و ریحان: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱۳: خط ۱۳:
==دستور پخت==
==دستور پخت==
1- مرغ را با چاشنی ها گریل کنید سپس مواد را باهم مخلوط کنید.
1- مرغ را با چاشنی ها گریل کنید سپس مواد را باهم مخلوط کنید.
==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: کیلو کالری       
*کالری: 475.2 کیلو کالری       
*چربی: گرم       
*چربی:26.7 گرم       
*پروتئین: گرم         
*پروتئین: 50.8 گرم         
*کربوهیدرات: گرم
*کربوهیدرات:7.5 گرم


[[رده:غذاهای کتوژنیک]]
[[رده:غذاهای کتوژنیک]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۰

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • روغن زیتون: 1 قاشق مرباخوری
  • سینه مرغ:1 عدد
  • برگ ریحان:نصف فنجان
  • سر گل کلم:3/1 فنجان
  • اسفناج:25 گرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- مرغ را با چاشنی ها گریل کنید سپس مواد را باهم مخلوط کنید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 475.2 کیلو کالری
  • چربی:26.7 گرم
  • پروتئین: 50.8 گرم
  • کربوهیدرات:7.5 گرم