سوپ قارچ کتویی: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *کره: نصف قاشق غذاخوری *روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری *پیاز: یک عددپیاز سایز کوچک خرد شده *سیر:یک حبه خرد شده *قارچ:100 گرم قارچ تازه ی خرد شده...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۷: خط ۱۷:
3- حدود نیمی از قارچ‌ها را با مقداری آب مرغ و پنیر خامه‌ای در مخلوط کن میکس کنید.
3- حدود نیمی از قارچ‌ها را با مقداری آب مرغ و پنیر خامه‌ای در مخلوط کن میکس کنید.
4- پوره قارچ را دوباره به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کمی دیگر بپزد.
4- پوره قارچ را دوباره به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کمی دیگر بپزد.
==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری:195.5 کیلو کالری       
*کالری:195.5 کیلو کالری       
*چربی: 16.5 گرم       
*چربی: 16.5 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۱

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • کره: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عددپیاز سایز کوچک خرد شده
  • سیر:یک حبه خرد شده
  • قارچ:100 گرم قارچ تازه ی خرد شده
  • آب مرغ:نصف فنجان
  • پنیر خامه ای: یکی و نصفی قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- کره و روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز و سیر را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. 2- قارچ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید. آب گوشت را اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید. 3- حدود نیمی از قارچ‌ها را با مقداری آب مرغ و پنیر خامه‌ای در مخلوط کن میکس کنید. 4- پوره قارچ را دوباره به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کمی دیگر بپزد.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری:195.5 کیلو کالری
  • چربی: 16.5 گرم
  • پروتئین: 6.9 گرم
  • کربوهیدرات: 7.6 گرم