گراتین گل کلم: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 60 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *کره نرم شده: 1/2 قاشق غذاخوری *گل کلم برش خرده بدون ساقه و برگ: 50 گرم *سیر: یک حبه خورد شده *جعفری: 1/2 قاشق غذاخوری *پنیر رنده شده: 20 گرم *آب مرغ...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۸: خط ۱۸:
5- با فویل به مدت 40 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 20-30 دقیقه دیگر بپزید. گل کلم باید نرم باشد و پنیر باید قهوه ای شود. بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
5- با فویل به مدت 40 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 20-30 دقیقه دیگر بپزید. گل کلم باید نرم باشد و پنیر باید قهوه ای شود. بگذارید 10 دقیقه خنک شود.


==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 141 کیلو کالری       
*کالری: 141 کیلو کالری       
*چربی: 10 گرم       
*چربی: 10 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۹

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 60 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • کره نرم شده: 1/2 قاشق غذاخوری
  • گل کلم برش خرده بدون ساقه و برگ: 50 گرم
  • سیر: یک حبه خورد شده
  • جعفری: 1/2 قاشق غذاخوری
  • پنیر رنده شده: 20 گرم
  • آب مرغ یا آب سبزیجات: 1/2 فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- فر را از قبل با دمای 375 گرم کنید. کف یک قابلمه متوسط را کره بمالید و کنار بگذارید. 2- سیر، جعفری، پنیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. 3- ⅓ از گل کلم را در کف ظرف آماده شده قرار دهید. ⅓ از مخلوط پنیر را روی آن قرار دهید. 2 بار دیگر تکرار کنید. 4- آب مرغ را روی گل کلم بریزید. 5- با فویل به مدت 40 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 20-30 دقیقه دیگر بپزید. گل کلم باید نرم باشد و پنیر باید قهوه ای شود. بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 141 کیلو کالری
  • چربی: 10 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم