تاکوی فلفل: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *فلفل دلمه ای شیرین: 2 عدد حلقه شده با ضخامت 2.5 سانتی متر *بوقلمون آسیاب شده: 90گرم *پیاز خرد شده: نصف یک عدد *تخم مرغ: یک عدد *پنیر چدار: 20 گرم *...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۸: خط ۱۸:
4- با خامه ترش، گشنیز و/یا سس سالسا سرو کنید
4- با خامه ترش، گشنیز و/یا سس سالسا سرو کنید


==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 238 کیلو کالری       
*کالری: 238 کیلو کالری       
*چربی: 9 گرم       
*چربی: 9 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۱

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • فلفل دلمه ای شیرین: 2 عدد حلقه شده با ضخامت 2.5 سانتی متر
  • بوقلمون آسیاب شده: 90گرم
  • پیاز خرد شده: نصف یک عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پنیر چدار: 20 گرم
  • پنیر موزارلا: 25 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- فر را در دمای 400 گرم کنید و حلقه های فلفل را روی ظرف مخصوص روغن زده شده قرار دهید. 2- همه مواد را با هم ترکیب کنید. گوشت را بین حلقه های فلفل تقسیم کنید. 3- به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شود بپزید. 4- با خامه ترش، گشنیز و/یا سس سالسا سرو کنید

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 238 کیلو کالری
  • چربی: 9 گرم
  • پروتئین: 33 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم