نان تخم مرغی کتویی: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *یک عدد تخم مرغ زده شده *پنیر چدار رنده شده: یک قاشق غذاخوری *کلم بروکلی خام تازه خرد شده: 30گرم *آرد نارگیل: نصف قاشق غذاخوری *بیکینگ پودر:کم...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۶: خط ۱۶:
3- به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود بپزید.
3- به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود بپزید.


==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری: 90 کیلو کالری       
*کالری: 90 کیلو کالری       
*چربی: 6 گرم       
*چربی: 6 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۷

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • یک عدد تخم مرغ زده شده
  • پنیر چدار رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • کلم بروکلی خام تازه خرد شده: 30گرم
  • آرد نارگیل: نصف قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر:کمتر از نصف یک قاشق چای خوری
  • نمک:کمتر از نصف قاشق چای خوری

دستور پخت

1- فر را با دمای 350 گرم کنید. روی تابه نان روغن اسپری کنید. 2- تمام مواد را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. داخل تابه/قالب نان بریزید. 3- به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود بپزید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 90 کیلو کالری
  • چربی: 6 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 2 گرم