سوپ گل کلم کتویی: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *کره:1/4 قاشق غذاخوری *روغن نارگیل: 1/4 قاشق غذاخوری *هویج: 1/2 پوست کنده و خرد شده *ساقه کرفس:1/4 خرد شده *پیاز:1/2 متوسط پوست کنده و خرد شده *سر گل...» ایجاد کرد
 
سحر آل ایوب (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۰: خط ۲۰:
3- سوپ را با مخلوط کن به شکل پوره در آورید.
3- سوپ را با مخلوط کن به شکل پوره در آورید.
4- سپس پوره را با خامه غلیظ برای مدتی حرارت دهید.
4- سپس پوره را با خامه غلیظ برای مدتی حرارت دهید.
==ارزش غذایی به ازای هر واحد==
==ارزش غذایی به ازای هر وعده==
*کالری:119 کیلو کالری       
*کالری:119 کیلو کالری       
*چربی: 8.3 گرم       
*چربی: 8.3 گرم       

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۲

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • کره:1/4 قاشق غذاخوری
  • روغن نارگیل: 1/4 قاشق غذاخوری
  • هویج: 1/2 پوست کنده و خرد شده
  • ساقه کرفس:1/4 خرد شده
  • پیاز:1/2 متوسط پوست کنده و خرد شده
  • سر گل کلم: 1/4 خرد شده
  • جعفری: 1/2 قاشق مرباخوری
  • آب مرغ یا آب سبزیجات 130 سی سی
  • شیر بادام: ساده شیرین نشده 60 سی سی
  • خامه غلیظ:1 قاشق غذاخوری
  • نمک و پودر سیر: به مقدار لازم

دستور پخت

1- کره و روغن نارگیل را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. گل کلم و جعفری را اضافه کنید. حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را ببندید. 15 دقیقه بپزید. 2- مواد را اضافه کنید و حرارت را کمی بیشتر کنید. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که گل کلم نرم شود بجوشانید. شیر بادام، پنیر و نمک را اضافه کنید. 3- سوپ را با مخلوط کن به شکل پوره در آورید. 4- سپس پوره را با خامه غلیظ برای مدتی حرارت دهید.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری:119 کیلو کالری
  • چربی: 8.3 گرم
  • پروتئین: 5.7 گرم
  • کربوهیدرات: 6.8 گرم