سالاد مکزیکی میگو و آووکادو

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۴ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۱۱ توسط Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «این سالاد آووکادوی مکزیکی با میگو کبابی بهترین راه برای داشتن یک وعده غذایی سبک و با طراوت است. آسان برای کباب های تابستانی، گردهمایی های فضای باز، عالی برای شام با پختی ساده. از آن سالادهای کسل کننده قدیمی صرف نظر کنید و ذائقه خود را با چیزهای...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

این سالاد آووکادوی مکزیکی با میگو کبابی بهترین راه برای داشتن یک وعده غذایی سبک و با طراوت است. آسان برای کباب های تابستانی، گردهمایی های فضای باز، عالی برای شام با پختی ساده. از آن سالادهای کسل کننده قدیمی صرف نظر کنید و ذائقه خود را با چیزهای جدید امتحان کنید. کم کربوهیدرات، بدون گلوتن، بدون لبنیات و خوشمزه است.

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • روغن آووکادو:
  • گشنیز تازه
  • آب لیمو:
  • آب:
  • نمک:به مقدار لازم( می توانید از نمک دریا یا نمک صورتی هم استفاده کنید)
  • میگو
  • کاهو
  • آووکادو
  • فلفل دلمه ای شیرین:
  • گوجه فرنگی:
  • لوبیا سیاه

ذرت ارگانیک:

دستور پخت

1-سس و ماریناد را درست کنید. تمام مواد تشکیل دهنده ماریناد را در یک مخلوط کن کوچک یا غذاساز ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. 2-مقداری از ماریناد روی میگو و سپس به آرامی تفت دهید. 3-باید میگوها را حداقل 10 دقیقه مرینیت کنید، اما از قبل آماده کنید و بگذارید تا 4 ساعت در یخچال مارینت شود. این واقعا طعم را افزایش می دهد. 4-میگو را کبابی کنید. آنها فقط یک یا دو دقیقه از هر طرف طول می کشد تا کاملا پخته شوند. وقتی میگو تمام شد، صورتی، شفاف و فر می شود.

ارزش غذایی به ازای هر واحد

  • کالری:کیلو کالری
  • چربی: گرم
  • پروتئین: گرم
  • کربوهیدرات: گرم