سالاد مکزیکی میگو و آووکادو

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۴ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۱۱ توسط Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «این سالاد آووکادوی مکزیکی با میگو کبابی بهترین راه برای داشتن یک وعده غذایی سبک و با طراوت است. آسان برای کباب های تابستانی، گردهمایی های فضای باز، عالی برای شام با پختی ساده. از آن سالادهای کسل کننده قدیمی صرف نظر کنید و ذائقه خود را با چیزهای...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

این سالاد آووکادوی مکزیکی با میگو کبابی بهترین راه برای داشتن یک وعده غذایی سبک و با طراوت است. آسان برای کباب های تابستانی، گردهمایی های فضای باز، عالی برای شام با پختی ساده. از آن سالادهای کسل کننده قدیمی صرف نظر کنید و ذائقه خود را با چیزهای جدید امتحان کنید. کم کربوهیدرات، بدون گلوتن، بدون لبنیات و خوشمزه است.

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • روغن آووکادو:
  • گشنیز تازه
  • آب لیمو:
  • آب:
  • نمک:به مقدار لازم( می توانید از نمک دریا یا نمک صورتی هم استفاده کنید)
  • میگو
  • کاهو
  • آووکادو
  • فلفل دلمه ای شیرین:
  • گوجه فرنگی:
  • لوبیا سیاه

ذرت ارگانیک:

دستور پخت

1-سس و ماریناد را درست کنید. تمام مواد تشکیل دهنده ماریناد را در یک مخلوط کن کوچک یا غذاساز ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. 2-مقداری از ماریناد روی میگو و سپس به آرامی تفت دهید. 3-باید میگوها را حداقل 10 دقیقه مرینیت کنید، اما از قبل آماده کنید و بگذارید تا 4 ساعت در یخچال مارینت شود. این واقعا طعم را افزایش می دهد. 4-میگو را کبابی کنید. آنها فقط یک یا دو دقیقه از هر طرف طول می کشد تا کاملا پخته شوند. وقتی میگو تمام شد، صورتی، شفاف و فر می شود.

ارزش غذایی به ازای هر واحد

  • کالری:کیلو کالری
  • چربی: گرم
  • پروتئین: گرم
  • کربوهیدرات: گرم