سالاد مکزیکی میگو و آووکادو
این سالاد آووکادوی مکزیکی با میگو کبابی بهترین راه برای داشتن یک وعده غذایی سبک و با طراوت است. آسان برای کباب های تابستانی، گردهمایی های فضای باز، عالی برای شام با پختی ساده. از آن سالادهای کسل کننده قدیمی صرف نظر کنید و ذائقه خود را با چیزهای جدید امتحان کنید. کم کربوهیدرات، بدون گلوتن، بدون لبنیات و خوشمزه است.
زمان لازم برای آماده کردن
زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
مناسب برای: 1 نفر
- روغن آووکادو:
- گشنیز تازه
- آب لیمو:
- آب:
- نمک:به مقدار لازم( می توانید از نمک دریا یا نمک صورتی هم استفاده کنید)
- میگو
- کاهو
- آووکادو
- فلفل دلمه ای شیرین:
- گوجه فرنگی:
- لوبیا سیاه
ذرت ارگانیک:
دستور پخت
1-سس و ماریناد را درست کنید. تمام مواد تشکیل دهنده ماریناد را در یک مخلوط کن کوچک یا غذاساز ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. 2-مقداری از ماریناد روی میگو و سپس به آرامی تفت دهید. 3-باید میگوها را حداقل 10 دقیقه مرینیت کنید، اما از قبل آماده کنید و بگذارید تا 4 ساعت در یخچال مارینت شود. این واقعا طعم را افزایش می دهد. 4-میگو را کبابی کنید. آنها فقط یک یا دو دقیقه از هر طرف طول می کشد تا کاملا پخته شوند. وقتی میگو تمام شد، صورتی، شفاف و فر می شود.
ارزش غذایی به ازای هر واحد
- کالری:کیلو کالری
- چربی: گرم
- پروتئین: گرم
- کربوهیدرات: گرم