خوراک مرغ و اسفناج کتویی

از سبک زندگی کتونیا
نسخهٔ تاریخ ‏۷ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۲۳ توسط Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «==زمان لازم برای آماده کردن== زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه ==مواد لازم== مناسب برای: 1 نفر *سینه مر غ بزرگ: 1/2 *پنیر خامه ای نرم شده: 15گرم *پنیر پارمزان: 15گرم *اسفناج: 50گرم *سیر ریز خرد شده: 1 عدد *پیاز خشک خرد شده: 1 عدد *موزارلای خرد شد...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

زمان لازم برای آماده کردن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

مناسب برای: 1 نفر

  • سینه مر غ بزرگ: 1/2
  • پنیر خامه ای نرم شده: 15گرم
  • پنیر پارمزان: 15گرم
  • اسفناج: 50گرم
  • سیر ریز خرد شده: 1 عدد
  • پیاز خشک خرد شده: 1 عدد
  • موزارلای خرد شده: 15گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت

1- فر را در دمای 400 گرم کنید. 2- -سینه مرغ را با کمی نمک بپاشید. در به مدت 30 دقیقه بپزید سپس از فر خارج کرده و مایع پخت خارج شده از مرغ را خالی کنید. 3- در همین حین پنیر خامه ای، پارمزان، اسفناج و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 4- وقتی مرغ کاملاً پخت، بگذارید خنک شود. مرغ را به چند قسمت تقسیم کنید و ترکیب پنیر و اسفناج را بین آنها تقسیم کنید. پنیر موزارلا بپاشید. 10-15 دقیقه دیگر بپزید تا رویه داغ و طلایی شود.

ارزش غذایی به ازای هر وعده

  • کالری: 373 کیلو کالری
  • چربی: 18 گرم
  • پروتئین: 44 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم