غذاهای کتوژنیک: تفاوت میان نسخه‌ها

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
Nazanin Saedi (بحث | مشارکت‌ها)
جزبدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۴۶: خط ۴۶:
*[[اسفناج خامه ای]]
*[[اسفناج خامه ای]]
*[[گراتین گل کلم]]
*[[گراتین گل کلم]]
*[[گوشت قلقلی با سس ریحان و خامه]]
*[[مرغ خردلی]]
*[[خوراک مرغ و اسفناج کتویی]]
*[[قارچ شکم پر]]
*[[تاکوی فلفل]]
*[[مرغ تایلندی پیچیده شده در کاهو]]
*[[نودل هویج و مرغ زنجبیلی]]
*[[تاکوی فلفل]]


==غذاهای جانبی و چاشنی ها==
==غذاهای جانبی و چاشنی ها==

نسخهٔ کنونی تا ‏۷ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۳:۵۲

در این مقاله لیستی از غذاهای کتوژنیک ارائه می شود:


صبحانه

ناهار یا شام

غذاهای جانبی و چاشنی ها

میان وعده ها و دسرها

مطالب مرتبط

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی


10 دستور آشپزی کتوژنیک؛ به همراه دستور پخت نان های کتوژنیک


6 دستور شام کتوژنیک سالم و ساده برای ایرانی ها


سبزی پلو با ماهی کتویی