سوالات متداول در زمینه اصلاح سبک زندگی

از سبک زندگی کتونیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Access restrictions were established for this page. If you see this message, you have no access to this page.

1.فواید روزه متناوب چیست؟

معرفی روش های "روزه داری متناوب" و بررسی برخی از اثرات مفید آن بر متابولیسم های بدن

نتایج معجزه آسای روزه متناوب در یک مطالعه

36 فایده روزه داری متناوب

تاثیرات فستینگ و خوردن زمانمند بر چربی سوزی و سلامت

بررسی نتایج جدید ترین مطالعات در زمینه فستینگ متناوب و کاهش وزن

2.Autophagy چیست و چه فوایدی دارد؟

[۱]

اتوفاژی، راز پنهان قرن بیست ویکم

3.فواید روزه خشک و تاثیر آن بر Autophagy؟

روزه خشک یا روزه تر.کدام یک را باید انتخاب کنید؟

تاثیر روزه خشک بر سه برابر شدن اتوفاژی و چربی سوزی

4.روزه داری 16/8 چیست؟

[۲]

5.چرا باید روزه گرفت؟

رازهای ورزه داری در کاهش وزن و پیشگیری از سرطان

6.مقاومت در برابر انسولین چه مشکلاتی ایجاد می کند؟

شکر، حقیقتی تلخ

7.تفاوت نان کامل(قهوه ای) و نان سفید - کدام بهتر است؟

.تفاوت نان کامل(قهوه ای) و نان سفید - کدام بهتر است؟

8.دلیل میل به نان چیست؟

آقای دکتر برک در جایی می گویند که دلیل اینکه گاهی احساس می کنید میلتان شدیدا به نان می کشد، کمبود ویتامین B1 است و در صورت تامین آن میل به نان کم می شود.

9.آرد کامل چیست؟

آرد کامل، آردی‌ست که سبوس از گندم جدا نشده باشه.

10.10فرمان روزه چیست؟

10 فرمان روزه متناوب

11.تمرین‌های بدنی تناوبی تنشی(HIIT) چه فوایدی دارد؟

[۳]

12.مصرف شکر چه مشکلاتی ایجاد میکند؟

شکر،حقیقت تلخ

13.آیا تجربه روزه طولانی مدت وجود دارد؟

تجربه روزه به مدت پنجاه روز

14.آیا انجمن قلب آمریکا تاثیر رژیمهای کم کربوهیدرات بر بهبود دیابت نوع 2 را تایید کرده؟

تایید رژیم کم کربوهیدرات بر بهبود دیابت نوع 2

15.انجمن قلب آمریکا نگهبان صنعت است یا بیماران؟

[۴]

16.افسانه ها، کج فهمی ها و دروغ ها در مورد مصرف چربی چیست؟

افسانه ها، ;کج فهمی ها و دروغ ها در مورد مصرف چربی های غذایی

17.در طول زمان روزه داری چه مایعاتی مجاز هستند؟

18.رژیم کم کربو هیدرات و پر چرب چیست؟

19.بزرگترین اشتباه روزه داری چیست؟پرخوری بعد از زمان روزه چه عواقبی دارد؟

روزه داری، این خطای مهم را مرتکب نشوید!

20.آیا غذاهای فراوری شده موجب چاقی می‌شوند؟

غذاهای طبیعی و فراوری شده(مهم)

21.چه سبزیجاتی را میتوان به طور نامحدود مصرف کرد؟

16 نوع سبزیجات کم کربوهیدرات

22.چه میشود اگر برای دو هفته قند و شکر نخوریم ؟

چه میشود اگر برای دو هفته قند و شکر نخوریم ؟

23.آیا قرص‌های مکمل مثل مولتی ویتامین می‌توانند مضر باشند؟

آیا قرص‌های مکمل مثل مولتی ویتامین می‌توانند مضر باشند؟

24.چرا رژیم لاغری کم چرب جواب نمیدهد ؟

رژیم کتوژنیک لاغری و کاهش وزن در یک ماه

25.چطور به صورت طبیعی کلسترول بالا را پایین بیاوریم؟

چطور به صورت طبیعی کلسترول بالا را پایین بیاوریم؟

26.آیا فستینگ، سلول های سرطانی را می کشد؟

فستینگ، سلول های سرطانی را می کشد.

27.چگونه ولع به کربوهیدرات را متوقف کنیم؟

ولع به کربوهیدرات را با چهار گام، سریع متوقف کنید.

28.علت اصلی ابتلا به تری گلیسیرید بالا چیست ؟چگونه تری گلیسیرید بالا را درمان کنیم ؟

درمان تری گلیسیرید بالا و درمان چربی خون

29.آیا رژیم کم کربوهیدرات و پر چربی و روزه متناوب یا فستینگ، باعث بهبود کبد چرب و سلامت متابولیسم می‌شود؟

رژیم کم کربوهیدرات و روزه متناوب، باعث بهیود کبد چرب می شوند.

30.در رژیم کتوژنیک چطور باید غذا بخوریم؟

اطلاعات پایه ای در مورد رژیم کتوژنیک. چطور باید غذا بخوریم؟

31.چه برنامه غذایی در هفته اول رژیم کتوژنیک داشته باشیم؟

برنامه غذایی هفته اول رژیم کتوژنیک - منو کامل غذاها

32.باورهای غلط در رژیم کتوژنیک چیست؟

آنچه در مورد رژیم کتوژنیک می دانید اشتباه است! این چیزی است که مطالعات جدید نشان می دهد!

33.اشکال زولبیا و بامیه در چیست؟

[۵]

34.نکات تغذیه ای برای روزه داری صحیح و شرایط جسمی بهینه در ماه رمضان چیست؟

[۶]

35.راهنمای روزه خشک برای رمضان چیست(و چگونه بیشترین مقدار چربی را در طی آن بسوزانیم)؟

راهنمای روزه خشک برای رمضان چیست(و چگونه بیشترین مقدار چربی را در طی آن بسوزانیم)؟

36.مهمترین منافع اتوفاژی چیست؟

اصلی ترین فایده اتوفاژی، شما را شگفت زده خواهد کرد.

37.چرا باید در طول فستینگ مایعات مصرف کنیم؟

اهمیت مصرف مایعات در طول فستینگ متناوب

38.بهترین راه برای از بین بردن چربی شکمی چیست؟

[۷]

39.چه چیزی واقعا روزه را می شکند؟

[۸]

40.در ماه رمضان روزه بگیریم یا نه؟

[۹]

41.اصول اساسی مدیریت فستینگ در بیماران دیابتی چیست؟

سه اصل اساسی مدیریت فستینگ در بیماران دیابت

42.فستینگ در دیابتی ها چه ریسک هایی دارد و چگونه باید مدیریت شود؟

فستینگ در دیابتی ها چه ریسک هایی دارد و چگونه باید مدیریت شود

43.چقدر طول می کشد تا A1C پایین بیاید؟

[۱۰]

44.آیا واقعا کاهش مصرف قند و کربوهیدرات مفید است؟

[۱۱]

45.چگونه از شلی و افتادگی پوست در هنگام کاهش وزن جلوگیری کنیم؟

فرق رژیم کتوژنیک به تنهایی و رژیم فستینگ با رویکرد کتوژنیک اینجا مشخص میشود، اگر فستینگ و به خصوص اتوفاژی فعال شود، پوست پس از رژیم کاملا به حالت عادی و جوان خود بر می گردد و اینطور زشت نمی شود.

46.بعد از کاهش وزن چگونه شلی پوست چگونه رفع میشود؟

[۱۲] [۱۳]

  • نظر پزشک همگرا :

داشتن رژیم فستینگ مانع از شل شدن پوست میشه اما باعث جمع شدن پوست نمیشه. اگر پوست لش شده یا پوست اضافه وجود داره، باید از روش های دیگه کمک‌ گرفت.

  • نظر کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

اگر شُل شدن پوست شدت زیادی نداشته باشه به کمک دستگاه های کمک لاغری (RF و وکيوم ) بهبود پیدا میکنه..ولی اگر زیاد از حد باشه بخصوص در ناحیه شکم نیاز به جراحی هست. مصرف مایعات کافی (حداقل دو لیتر )رو فراموش نکنید.

47.پارامتر های مهم لیپید پروفایل چست؟

پارامتر های مهم لیپید پروفایل

48.اثرات MCT oil بر وزن،ترکیب بدن و پرفایل لیپیدی چیست؟

روغن MCT و کاهش وزن : افسانه یا واقعیت ؟

49.اهمیت پروفایل لیپیدی در دیابتی ها چیست؟

اهمیت پروفایل لیپیدی در دیابتی ها

50.کتو راش (جوش زدن و ایجاد خارش)در رژیم کتوژنیک چیست؟

[۱۴]

51.آیا میتوان از برنامه غذایی آماده یا از برنامه غذایی دیگران استفاده کرد؟

نظر پزشک همگرا:

اگه یک برنامه ی غذایی خوب و موفق می خواین، باید به صورت شخصی سازی شده بر اساس جنسیت، سن، شرایط مالی، بیماری ها، وضعیت سلامتی، دغدغه ها و حتی علایق خودتون داشته باشید.

ممکنه برنامه ی فرد دیگه ای برای شما مناسب نباشه.

مهمترین ویژگی یک رژیم، پایبندی فرد به اجرای اون هست، این حتی از نوع رژیم هم مهمتره!! و اینجوری پایبندی شما به رژیمتون بیشتر خواهد بود.

52.آیا انجام یک وعده غذایی در روز OMAD در هر روز مفید است؟

[۱۵]

53.چرا رژیم کتوژنیک مفید است؟

[۱۶]

54.نمک دریا یا نمک ید دار استفاده کنیم؟

نمک دریا یا نمک ید دار مسئله این است [۱۷]

55.برنج گل کلم چیست و چرا مناسب رژیم کتوژنیک است؟

برنج گل کلم چیست و چرا مناسب رژیم کتوژنیک است؟

56.Net Carb (کربوهیدرات خالص) چیست؟

[۱۸]

57.چگونه بر Keto flu غلبه کنیم؟

[۱۹]

58.چگونه از رژیم کتوژنیک خارج شویم؟

59.چرا الکترولیت ها در رژیم کتوژنیک اهمیت زیادی دارند؟

[۲۰]

60 .تفاوت قندسوزی و چربی سوزی در بدن؟

61.چطور بدن ما از قند سوز به چربی سوز تغییر میکند؟

نظر کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

نوع رژیم غذایی، مدت زمان ورزش و نوع ورزش سه عامل تأثیرگذار بر روی نوع سوخت بدن هستن

62.آیا کسانی که گوشت و مرغ نمیخورن هم میتوانند رژیم کتوژنیک بگیرن؟

63.تاثیر زوره 18 ساعته بر بدن چیست؟

[۲۱]

64.لیست طبقه بندی شده غذاهای کتوژنیک را از کجا پیدا کنیم؟

[۲۲]

65.یبوست کتو چرا اتفاق می افتد و چگونه آن را برطرف کنیم؟

[۲۳]

66.اگر سبزیجات دوست ندارم چگونه آنها را مصرف کنم؟

[۲۴]

67.کتو راش: چیست، چرا اتفاق می افتد و چگونه آن را درمان کنیم؟

[۲۵]

68.شاخص گلیسمی و تاثیر آن بر رژیم غذایی دیابتی‌ها چیست؟

[۲۶]

69. 14درمان رایج مقاومت به انسولین چیست؟آیا امکان آسیب رسانی دارد؟

[۲۷]

70.با خوردن ۲۰ درصد کربوهیدرات همچنان کتوزیست محسوب میشید؟یا لوکرب؟

دسته بندی رژیم های غذایی از لحاظ کربوهیدرات:

کربوهیدرات بسیار کم (کمتر از 10 درصد کربوهیدرات) یا 20-50 گرم در روز

کربوهیدرات کم (کمتر از 26 درصد کربوهیدرات) یا کمتر از 130 گرم در روز

کربوهیدرات متوسط (26-44%)

کربوهیدرات بالا (45٪ یا بیشتر)

Reference: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK537084/

رژیم کتوژنیک (کتو)، یک نسخه خاص است. رژیم کتو کربوهیدرات را برای ایجاد کتوز تغذیه ای محدود می کند و معمولاً کربوهیدرات ها را به 20 تا 50 گرم در روز محدود می کند.

یک راه برای شروع رژیم کم کربوهیدرات از طریق یک مرحله القایی سریع 2 تا 4 هفته ای با 20 تا 50 گرم کربوهیدرات برای القای کتوز تغذیه ای است.در نهایت، پس از مرحله القاء، بسته به اهداف، افراد می‌توانند در فاز کتو باقی بمانند یا به آرامی کربوهیدرات‌های سالم از جمله سبزیجات کامل، فرآوری نشده و میوه‌هایی با فیبر بالا با گلیسمی پایین (به عنوان مثال، توت‌ها) و غلات کامل را به رژیم خود اضافه کند و دریک رژیم با کربوهیدرات متوسط قرار گیرد. مطالعات پیشنهاد میکنند که یک رژیم کتوژنیک بهتر است برای حداقل 2 تا 4 هفته و نهایت 6 تا 12 ماه دنبال شود. نظارت دقیق بویژه بر عملکرد کلیه در حین رژیم کتوژنیک ضروری است و انتقال از رژیم کتوژنیک به رژیم استاندارد باید تدریجی و به خوبی کنترل شود.

Reference:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7480775/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK499830/

71.اگر مصرف کربو هیدرات بیش از درصد مجاز رژیم کتو باشد دیگر نباید چربی زیادی مصرف کرد؟

دسته بندی رژیم های غذایی از لحاظ کربوهیدرات:

کربوهیدرات بسیار کم (کمتر از 10 درصد کربوهیدرات) یا 20-50 گرم در روز

کربوهیدرات کم (کمتر از 26 درصد کربوهیدرات) یا کمتر از 130 گرم در روز

کربوهیدرات متوسط (26-44%)

کربوهیدرات بالا (45٪ یا بیشتر)

Reference: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK537084/

رژیم کتوژنیک (کتو)، یک نسخه خاص است. رژیم کتو کربوهیدرات را برای ایجاد کتوز تغذیه ای محدود می کند و معمولاً کربوهیدرات ها را به 20 تا 50 گرم در روز محدود می کند.

یک راه برای شروع رژیم کم کربوهیدرات از طریق یک مرحله القایی سریع 2 تا 4 هفته ای با 20 تا 50 گرم کربوهیدرات برای القای کتوز تغذیه ای است.در نهایت، پس از مرحله القاء، بسته به اهداف، افراد می‌توانند در فاز کتو باقی بمانند یا به آرامی کربوهیدرات‌های سالم از جمله سبزیجات کامل، فرآوری نشده و میوه‌هایی با فیبر بالا با گلیسمی پایین (به عنوان مثال، توت‌ها) و غلات کامل را به رژیم خود اضافه کند و دریک رژیم با کربوهیدرات متوسط قرار گیرد. مطالعات پیشنهاد میکنند که یک رژیم کتوژنیک بهتر است برای حداقل 2 تا 4 هفته و نهایت 6 تا 12 ماه دنبال شود. نظارت دقیق بویژه بر عملکرد کلیه در حین رژیم کتوژنیک ضروری است و انتقال از رژیم کتوژنیک به رژیم استاندارد باید تدریجی و به خوبی کنترل شود.

Reference:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7480775/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK499830/

72.آیا روزه‌داری بیش از حد، میتوند باعث کم کار شدن تیروئید بشه؟

73.برای چی قند برای بدن سم تلقی میشه؟

قند خوب یکی از دو سوخت اصلی بدن است، اما تا وقتی قند به وفور در رگها هست، یعنی از یک سطحی بالاتر قند در خون است مثلا از ۱۲۶ گرم بر میلی لیتر که آستانه دیابت لحاظ میشه، بدن این وجود قند را خطر تلقی می کند، چرا که ممکن است به کلیه و بافتهای دیگر بدن صدمات جبران ناپذیری بزند، لذا بدن همه تلاشش را می کند تا این قند را حالا یا جذب کند یا تبدیل به چربی کند تا برای بافتها صدمه ای نباشد.

و به هر حال تا وقتی قند زیادی در خون است بدن اصلا به حالت چربی سوزی سوییچ نمی شود و نهایت تلاشش را می کند تا قند خون را پایین بیاورد و برای همین وقتی شما قند و کربوهیدرات زیاد مصرف می کنید تریگلیسید خونتان هم بالا می رود و به اشتباه فکر می کنند وقتی تریگلیسید و چربی خون بالا است باید چربی کمتر خورد، حال آنکه دقیقا باید قند و کربوهیدرات و کلا کمتر خورد تا بدن به حالت چربی سوزی بیافتد تا ترگیلیسیرید موجود در خون و چربی های موجود در بدن مصرف شود.

  • کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

بله درست می‌فرماید معضل اصلی مصرف بیش از اندازه کربوهیدارت ها بخصوص کربوهیدارت ساده است که متأسفانه روز به روز در لایف استایل و رژیم ما ایرانی ها بنا به دلایل مختلف رو به افزایش هست

74.چه مواردی مقاومت به انسولین را طور طبیعی معکوس می‌کند؟

[۲۸]

1.قطع مصرف قند

2.کم کردن مصرف کربوهیدرات

3.وعده غذایی کمتر(روزه متناوب)

4.ورزش

5.دوری از استرس

6.برعکس توصیه های USDA عمل کنید.

  • کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

بیش از نیمی از مطالب این محتوا فکت علمی هست و مابقی فرضیه هایی هست که علیرغم این که تحقیقات زیاد در این زمینه شده همچنان نتایج ضد و نقیض هست که نیاز هست تحقیقات بیشتری انجام شود تا به نتیجه گیری نهایی رسید ولی تلنگر ذهنی خوبی هست.

75.چرا اجتناب از کمبود #ریزمغذی‌ها در رژیم #کتوژنیک برای یک رژیم موفق و سالم از اهمیت بالایی برخوردار است؟

[۲۹]

76.چطور به صورت طبیعی کلسترول بالا را پایین بیاوریم؟

[۳۰] [۳۱]

77.در مدت زمان فستیگ میتوان مکمل آهن یا انواع ویتامین رو مصرف کرد؟

  • کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

شما میتوانید انواع نوشیدنی ها و موارد بدون کالری رو مصرف کنید که مسلما مکمل آهن بدون کالری هست اما ممکن است مواردی از ویتامین ها (غالبا از نوع جوشان ) شامل کالری باشند که باید برچسب غذایی رو چک کنید.

78.چه غذاهایی بدون کربوهیدرات بدون شکر و سالم هستند که برای کاهش وزن و معکوس کردن مقاومت به انسولین مصرف کنیم؟

[۳۲]

79.چرا فیبر غذایی برای سلامتی مهم است؟

[۳۳]

80.چرا ترتیب خوردن غذا مهم است ؟

[۳۴]

81.چگونه متابولیسم کند را برطرف کنیم؟

[۳۵]

82.آیا رژیم فستینگ تضاد خاصی با ورزش بدنسازی دارد؟

83.آیا ماست جزو بهترین منابع پروبیوتیک است؟

[۳۶]

84.آیا کلم ترش همون کلم ترشی است؟

  • کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

فرآیندش متفاوت هست و بهش قارچ کفیر اضافه میکنند.

85.مزایای مصرف یک فنجان قهوه در روز چیست؟

[۳۷]

86.آیا می توانید در زمان فستینگ متناوب از مکمل ها استفاده کنید؟

[۳۸]

87.چگونه به طور طبیعی بیماری کبد چرب را درمان کنیم؟

[۳۹]

  • کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

متأسفانه زنگ خطر کبد چرب در ایران به صدا در آمده و شیوعش در ایران حدودا ۲۵ تا ۳۰ درصد هست که به شدت رو به افزایش هست. یکی از ریسک فاکتور های کبد چرب دریافت فروكتوز بالا است که باعث افزایش تولید تری گلیسیرید و چربی در بدن می شود كه خطر بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله کبد چرب و بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. حال با وجود اینکه قند میوه فروکتوز هست ولی از آنجایی که اگر دریافت میوه به اندازه و طبق توصیه های علمی باشد جای نگرانی ندارد.

مواظب فروکتوز مخفی غذا ها باشید!

اما نگرانی اصلی در ایران و بطور کلی در جهان بحث شربت فروکتوز (شربت ذرت) هست. شربت فروکتوز 55٪ یک محصول نوظهور است که مصرف آن از زمان پیدایش در سال ۱۹۹۷ تاکنون در تجارت افزایش چشم گیری داشته است. این ماده شیرین کننده که از ذرت ساخته می شود جایگزین ارزان برای قند تولید شده از چغندر قند و نیشکر شده است. قسمت عمده شربت ذرت به عنوان جایگزین شکر در صنایع نوشیدنی و نوشابه مورد استفاده قرار می گیرد. از سایر مصارف عمده آن در ایران می توان به صنایع شیرینی، شکلات، مربا، سس ها، کمپوت و کنسرو اشاره کرد. پس حتما روی محصولات رو بخوانید چون اکثر مواقع ذکر می شود که شیرین شده با شربت ذرت(شربت فروکتوز). در ایران ۳ واحد تولید شربت ذرت وجود دارد که مجموعا دارای ظرفیت اسمی تولید ۷۱۸ هزار تن محصول می باشند که غالب آنها در داخل مصرف می شود.

88.چگونه کتو را به درستی شروع کنیم؟

[۴۰]

  • نظر کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

در تایید نکته اضافه کردن روغن مناسب و به اندازه به سالاد که در این ویدئو اشاره شد: مطالعات نشان داده اند که چربی اضافه شده به شکل آووکادو یا روغن زیتون در سالاد سبزیجات برای افزایش جذب بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدهای محلول در چربی موجود در سبزیجات سالاد، مورد نیاز است.منبع [۴۱]و ([۴۲] (کاروتنوئیدها رنگدانه های مفید زرد، قرمز و نارنجی در سبزیجات و میوه ها هستند)


89.چگونه ساز و کار سطح قندخون و رابطه آن با مقاومت انسولین را بفهمیم؟

[۴۳]


90.سندرم متابولیک چیست؟و چه نشانه هایی دارد؟

[۴۴]


91.تفاوت ماست و کفیر چیست؟

[۴۵]

  • نظر کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

دکتر برگ در ویدیو به لبنیات پرچرب اشاره می‌کند، لبنیات پرچرب بر دو نوع است، به این دلیل که مطالعات در مورد اثر مصرف لبنیات کم چرب و پرچرب بر سلامت متناقض است شاید بهترین نکته در این زمینه پرهیز از مصرف لبنیات با چربی افزوده باشد(مانند افزودن خامه به ماست). به عنوان مثال ماست به طور طبیعی حدودا ۳.۵ درصد چربی است،در حالی که در برخی محصولات به اضافه کردن چربی به آن، این درصد را به ۵ درصد و گاها بالاتر افزایش می دهند که توصیه به مصرف آن نمی شود. برای آگاهی از این مطلب کافیست قسمت ترکیبات را در ظرف محصولات لبنی را چک کنید تا متوجه شوید آیا به آن چربی اضافه شده است یا خیر.

92.آیا یک استراتژی عملی ساده برای کاهش وزن وجود دارد؟

[۴۶]

93.نشانه‌های استرس بیش از حد چیست و چطور می شود آن را برطرف کرد؟

[۴۷]


94.آیا من هم در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دو هستم؟

[۴۸]

95. رژیم فستینگ از کجا باید شروع کرد و چه مطالبی رو مطالعه نمود؟

[۴۹]

96. آیا می توان با برداشته شدن کیسه صفرا همچنان به رژیم کتوژنیک ادامه داد؟

[۵۰] نکته : بیمار چهار سال است کیسه صفرای خود را برداشته است.

  • نظر کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

بعد از برداشتن کیسه صفرا یکی سری از نکات مهم هست که بیمار باید در نظر داشته باشد که مسلما مهم ترین نکته آن بحث اختلال در هضم و جذب چربی ها هست که حالا به مرور زمان مقداری کبد پوشش می دهد اما خب ] آن کارایی که کیسه صفرا دارد نمی رسد،که این اختلال در جذب چربی ها می تواند باعث اختلال در جذب ویتامین های محلول در چربی که شامل ویتامین های A,E,D و K هست بشود،و حالا اگر بیمار یک سری از مسائل را در نظر بگیرند می تواند به بیمار کمک بکند،یک مورد روغن MCTOL ، این روغن از آن جا که در جذبش نیاز به اسیدهای صفراوی ندارد،می تواند هم مقداری از چربی روزانه شما را تامین بکند و هم به جذب ویتامین های محلول در چربی کمک بکند و در کنار مکمل های اسید صفراوی ونمک صفراوی هم می تواند به بیمار کمک بکند،نکته دیگر این هست که مسلما باید مصرف فیبر را افزایش داده شود و حالا با توجه به نکاتی که گفته شد و سوال که در مورد رژیم کتوژنیک است،عملا شاید نتوان در فاز اولیه رژیم کتوژنیک واقعی را شروع کرد اما می توان به سمت رژیم های کم کربوهیدرات رفت،که در کربوهیدرات متعادل یا کاهش یافته دارند ولی نکته این است که حتما باید زیر نظر پزشک متخصص خود این عمل انجام پذیرد، یعنی مسائل بحث تنظیم شدن کبد بیمار اتفاق بیفتد و از رژیم های کم کربوهیدرات استفاده شود .

97. وزن ایده آل بدن خود را چگونه محاسبه کنم؟

[۵۱]

98. چطور می توان مصرف داروهای بیماری دیابت را همزمان با رژیم کتو تنظیم کرد؟

[۵۲]

99. چرا کشورهای خاورمیانه نرخ سرطان بسیار پایینی دارند؟

[۵۳]

100.چه اشتباهاتی در فستینگ امکان دارد باعث افزایش وزن شما بشود؟

[۵۴]

101.آیا مواردی هستن که با اصلاح تغذیه موفق به درمان دیابت شده باشند؟

[۵۵]

102.کیفیت و کمیت خواب چه تاثیری بر پیشگیری از دیابت دارد؟

[۵۶]

103.آیا قهوه باعث مقاومت به انسولین می شود؟

[۵۷]

104.آیا باید از خوردن لبنیات پرچرب ترسید؟

[۵۸]

  • نظر کارشناس ارشد تغذیه همگرا:

در این ویدیو به #لبنیات_پرچرب اشاره می‌کند، لبنیات پرچرب بر دو نوع است، به این دلیل که مطالعات در مورد اثر مصرف #لبنیات_کم‌چرب و پرچرب بر سلامت متناقض است شاید بهترین نکته در این زمینه پرهیز از مصرف لبنیات با چربی افزوده باشد(مانند افزودن خامه به ماست). به عنوان مثال ماست به طور طبیعی حدودا ۳.۵ درصد چربی است،در حالی که در برخی محصولات با اضافه کردن #چربی به آن، این درصد را به ۵ درصد و گاها بالاتر افزایش می دهند که توصیه به مصرف آن نمی شود. برای آگاهی از این مطلب کافیست قسمت ترکیبات را در ظرف #محصولات_لبنی را چک کنید تا متوجه شوید آیا به آن، چربی یا مواد دیگری اضافه شده است یا خیر.


105.بهترین و بدترین لبنیات ها برای کدام هستند؟

[۵۹]

106.آیا فشار خون بالا می تواند منجر به دیابت شود؟

[۶۰]

107.آیا با یک برنامه غذایی کم کربوهیدرات می توان پیش دیابت را کاهش داد؟

[۶۱]

108.LDL خوب و بد (لیپوپروتئین با چگالی کم) چیست؟

[۶۲]

109.آیا ارتباطی بین دیابت و افسردگی وجود دارد؟

[۶۳]

110.چرا نمک های صفراوی مهم هستند؟

چرا نمک های صفراوی مهم هستند؟

111.چه عوامل غذایی باعث بهبود مقاومت به انسولین می شوند؟

برخی عوامل غذایی که باعث بهبود مقاومت به انسولین می شوند.